Een exclusief meubel, precies zoals u wenst.

Geheel naar uw wens ontwerpen wij een commode of een ander TV-videomeubel waarbij functionaliteit wordt gecombineerd met een eigentijdse, eigenwijze vormgeving. Maatwerk, precies zoals u wenst.

Met de onzichtbaarheid van uw flatscreen verkleint u bovendien de kans op diefstal. Het flatscreenliftmeubel is ook ideaal voor een zakelijke presentatie. Met de afstandbediening laat u het scherm verschijnen.

Exclusief en fluisterstil.

Met een TV-videomeubel van Living Furniture weet u zeker dat u een exclusief meubel in huis haalt. Toch hebben onze meubelen wel degelijk een paar kenmerken gemeen:

  • Duurzaam; door gebruik te maken van hoogwaardige materialen is een lange levensduur gegarandeerd.
  • Doordat het hefmechanisme zeer compact is, heeft u de beschikking over meer opbergruimte.
  • Fluisterstil; door moderne techniek beweegt het mechaniek zeer soepel en is bovendien zeer stil.

Ook los leverbaar.

Ons liftsysteem is ook los leverbaar als u reeds in het bezit bent van een kast. Als optie is er een mogelijkheid het scherm te verdraaien als het omhoog staat.

Specificaties:

Het lcd-meubel is leverbaar in iedere houtsoort. De standaard uitvoering is in MDF, mat of hoogglans gespoten in elke RAL kleur.

De afmetingen van deze standaard uitvoering zijn 1.60 b x 0.60 d x 0.75 h. Ondanks deze geringe afmetingen kan dit meubel toch een lcd of plasma scherm van maar liefst 130 cm breed herbergen door een uniek telescoopliftsysteem.

In de lade is volop bergruimte voor dvd‘s en cd‘s. Achter de beide deuren is veel ruimte met verstelbare legplanken of, indien gewenst, laden voor dvd en audio-apparatuur.

Het meubel is ook leverbaar met zwenkwielen, zodat het gemakkelijk verplaatsbaar is.

Living Furniture - Seinpôlle 35 - 9001 ZS Grou